Szerzői jogok és adatvédelem

 

A székelyudvarhelyi mihir.ro független hírportál, melyet szerzői önköltségből tartanak fenn. A szerzők nem járulnak hozzá bejegyzéseik politikai kiadványokban való publikáláshoz.

Székelyudvarhely, Székelyföld, Ország-világ

 

Azzal, hogy belép a www.mihir.ro hírportálra, elfogadja az alábbi feltételeket, még akkor is, ha nem regisztrált felhasználó:

 - A mihir.ro internetes hírportálon található tartalom kizárólag a webszájtot működtető és kiadó vállalkozás tulajdona.

- A kiadó fenntart minden jogot a hírportál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolására és terjesztésére.

- A mihir.ro hírportálhoz tartozó oldalak tartalmát, illetve a portál szerkezeti, arculati elemeit nemzetközi és romániai törvények védik.

- A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a hírportál egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, hang- vagy videóanyag) feldolgozása, értékesítése. A portál tartalmának egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából mentheti le merevlemezére, vagy nyomtathatja ki, ám így sem jogosult annak bármilyen módon történő terjesztésére, például más internetes oldalakon történő felhasználására. A jogtalan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után – a kiadó követelheti a jogsértés kárának megtérítését.

- A mihir.ro a pontos és hiteles információközlésre törekszik, ám a tájékoztatásából fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

- A közölt írások, cikkek tartalmáért kizárólag azok szerzői a felelősek. A mihir.ro hírportálon közzétett reklámok tartalmáért nem vállalunk felelősséget.

- A mihir.ro a cikkek után a felhasználók által írt hozzászólások tartalmáért nem vállal felelősséget.

FIGYELMEZTETÉS:

A felhasználó az egyedüli felelős a hozzászólásai tartalmáért. Minden kommentelőt arra kérünk, tartózkodjon a törvénybeütköző (vulgáris, rasszista, rágalmazó, valótlanságot tartalmazó stb.) hozzászólásoktól, vagy annak tudatában írja meg kommentárját, hogy azért esetlegesen felelősséget kell vállalnia. A felhasználó jó, ha tudja: minden hozzászólás esetén az IP cím rögzítésre kerül, és jelen szabályzatunk súlyos, vagy többszöri megsértése esetén megtagadhatjuk a felhasználó hozzáférését a hozzászólásokhoz.

Adatvédelem

 - A mihir.ro a vonatkozó törvény rendelkezései szerint köteles a felhasználók (olvasók, portállátogatók) személyes adatainak a bizalmas kezelésére és védelmére. IP címeket, email-címeket, vagy más, regisztráció során megadott adatokat – jogszabályi kötelezettség nélkül – harmadik félnek nem adunk ki. A kiadó kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, és megteszi azokat a technikai, logisztikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a tárolt, kezelt adatok védve legyenek, és megakadályozzák azok harmadik fél általi jogtalan felhasználását.

 - A regisztráció során megadott adatok szolgáltatása önkéntes, megtagadásuk semmilyen szankciót nem von maga után.

 - A kiadó nem ellenőrzi a mihir.ro felületein megadott személyes adatokat, a megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

 - Bármely felhasználó az e-mail cím megadásakor felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. A megadott e-mail címen történő belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Keresés a Mihir.ro oldalon: Bezárás