Már 80 lejtől, hozzávetőlegesen 18 eurótól is lehet autót bérelni Székelyudvarhelyen: Székelyföld egyik legjobb autókölcsönzője kihagyhatatlan ajánlattal várja ügyfeleit. A No Fate Autónál a személygépkocsitól kezdve a mikrobuszon át a teherautóig mindent megtalálsz.

Székelyudvarhelyen a Bethlenfalvi út 146. szám alatt található No Fate Auto folyamatosan bővülő gépkocsiparkja korszerű személyautókkal, mikrobuszokkal, teherautókkal várja klienseit. A cégnél tisztában vannak vele: egy utazás során a megbízhatóság a legfontosabb szempont, így kizárólag tökéletes műszaki állapotú, full cascós autókat adnak bérbe, nem mellékesen tele üzemanyagtankkal.

A cégtől bérelhető egyterűek ideálisak családi kirándulásokhoz, céges tárgyalásokhoz, de akik nem elégednek meg a kis kategóriás autók méretével vagy teljesítményével, azok választhatnak egy automata sebváltós, pörgősebb autót is.

Baráti társaságok, kisebb csoportok, sportegyesületek számára a klímás felszereltségű mikrobusz a tökéletes választás, de akik átmeneti megoldást keresnek néhány vagy akár több napra, azok is megtalálhatják számításaikat egy kis fogyasztású, költségkímélő járműben.

Bérelj autót, és fedezd fel Székelyföld szépségeit! Mármint a tájat...

A No Fate Autónál ugyanakkor teherautó bérlésére is lehetőség van: a megfelelő műszaki és esztétikai járművek kiválóak alkalmi árufuvarozásra, költözködés, építkezés esetén.

A cég elégedett kuncsaftjainak listája egyre bővül, egyre többen tapasztalják meg, hogy jelszavuk nem puszta reklámszlogen, hanem valóság: No Fate Auto, a legjobb választás, ha autó kell.

Autóbérléshez tehát irány Székelyudvarhely, a Bethlenfalvi út 146. szám, vagy hívd a +40-744-140 141-es telefonszámot.