Horoszkóp

2022. szep 25

Kos

március. 21. - április. 19.
Eleme: a tűz Stabilitása: kardinális Bolygója: a Mars Polaritása: pozitív

Mindenképpen figyeljünk oda, ha valamit súg a belső hangunk! Ezen a hétvégén nem lehet fontosabb a munka, elkötelezettség, a béke és a nyugalom annál, hogy utat engedjünk az intuícióinknak, amelyek figyelmeztetni szeretnének valamire. Keressünk egy olyan helyet, ahol csend van, és magunkra figyelhetünk! Fedezzük fel, hogy mit súg az ösztönös megérzésünk, mert ez nagyon sokat segíthet abban, hogy tisztán lássunk és szebbé formáljuk az életünket.

már.21. — ápr.19.

Kos

Bika

április. 20. — május. 20.
Eleme: a föld Stabilitása: szilárd Bolygója: a Vénusz Polaritása: negatív

Nem meglepő, ha már péntek este kimerültnek érezzük magunkat, hiszen nagyon sok munkánk volt a héten, és ez rendesen lemerítette az energiatartalékainkat. Az ünnepek előtti hetek mindig megterhelők, de esetünkben még egy fura, 2015-tel kapcsolatos gondolat is motoszkál a fejünkben. Amennyiben nem muszáj, akkor a hétvégén ne gondoljunk munkára, és olyan feladatokra, amelyek túl sok energiát követelnének tőlünk. Ezekkel foglalkozzunk majd januárban! A következő két napban csináljunk olyan programokat, amelyek örömmel töltenek el, s nem fárasztóak. Legyünk reálisak, és engedjük el a félelmeinket, mert összességében minden rendben van velünk, és körülöttünk.

ápr.20. — máj.20.

Bika

Ikrek

május. 21. — június. 21.
Eleme: a levegő Stabilitása: változó Bolygója: a Merkúr Polaritása: pozitív

Eljött az ideje, hogy szembemenjünk a megszokásainkkal! A pihenés helyett kapcsoljunk magasabb fokozatra! Most egyáltalán nem gond, ha a gondolataink csaponganak, és fantáziálunk. A hétvégén tele leszünk kiváló és kivitelezhető tervekkel, amiket már csak meg kell valósítanunk. Az égiek is arra ösztönöznek minket, hogy ne hagyjuk magunkat eltántorítani a céltól. Azt azért ne felejtsük el, hogy szerdán itt a karácsony, úgyhogy legyen ez az első. A családunk tekintetében most könnyen célt érhetünk az érveinkkel.

máj.21. — jún.21.

Ikrek

Rák

június. 22. — július. 22.
Eleme: a víz Stabilitása: kardinális Bolygója: a Hold Polaritása: negatív

Megkapjuk a lehetőségét annak, hogy mélyen elmerüljünk a gondolatainkban, és eltűnődjünk azon, hogy szeretnénk-e valamilyen gyökeres változást az életünkben. Év végén érdemes sorsszerű döntéseket hoznunk. A lényeg most az, hogy találjunk egy jó célt, ami új perspektívát ad, és adjunk teret ahhoz, hogy ez kibontakozzon. Eljött az ideje, hogy kicsit másképpen álljunk a világhoz, az emberekhez, a pillanatnyi lehetőségekhez, és mutassuk meg a rejtett képességeinket.

jún.22. — júl.22.

Rák

Oroszlán

július. 23. - augusztus. 22.
Eleme: a tűz Stabilitása: szilárd Bolygója: a Nap Polaritása: pozitív

Szeretnénk végre pihenni? Habár a terv jó, sajnos várnunk kell a lazítással karácsonyig. Most még muszáj összekapnunk magunkat, hiszen rengeteg a dolgunk, és egy érdekes fejleményről is hírt kapunk. Ez a dolog egyrészről izgalommal tölt el minket, de meg is ijeszthet, mert sok erőt és időt igényel.

júl.23. — aug.22.

Oroszlán

Szűz

augusztus. 23. — szeptember. 22.
Eleme: a föld Stabilitása: változó Bolygója: a Merkúr Polaritása: negatív

Nyűgösen és fáradtan kezdjük a hétvégét, de majd lassacskán új energiát kapunk. A legszívesebben egyedül lennénk, és hanyagolnánk a társaságot, de jön valaki, aki meggyőz ennek az ellenkezőjéről. A hétvégén sokan lesznek, akik nem akarják nélkülözni a jelenlétünket, a humorunkat, a kedves szavainkat, vagy a biztatásunkat. Jót fog tenni, ha körbevesszük magunkat szeretettel, de ehhez szerető emberekre van szükségünk.

aug.23. — szep.22.

Szűz

Mérleg

szeptember. 23. — október. 22.
Eleme: a levegő Stabilitása: kardinális Bolygója: a Vénusz Polaritása: pozitív

Remek tervekkel rukkolunk elő, de ezeknek csak a felét tudjuk megvalósítani, ám még így is bőven lesz okunk az elégedettségre. Magával ragad minket a fantáziánk, a romantika, az érzéki vágy még akkor is, ha szinglik vagyunk, úgyhogy ne mondjunk nemet egy-egy randevúra! Keressünk valakit, akivel elmehetünk szórakozni még karácsony előtt! Most ránk tör a hódítási vágy, és tele vagyunk szenvedéllyel, ezért használjuk ki, hogy bárkit képesek vagyunk elcsábítani.

szep.23. — okt.22.

Mérleg

Skorpió

október. 23. — november. 21.
Eleme: a víz Stabilitása: szilárd Bolygója: a Plútó és a Mars Polaritása: negatív

A következő két nap tökéletes arra, hogy átgondoljuk az idei év eredményeit, kudarcait, azt, hogy mit hagytunk félbe, és mi az, amin még javíthatunk, módosíthatunk, pótolhatunk. Nagyon közel van a jövő év, ezért nem lenne jó, ha úgy kezdődne, hogy egy halom feladatunk van még 2014-ről. Amennyiben az elmúlt időkben anyagi gondjaink voltak, akkor kérjünk szakértői segítséget, mert a következő másfél hónapban a Szaturnusz megmutatja, hogy hol vesztettük el az irányítást.

okt.23. — nov.21.

Skorpió

Nyilas

november. 22. — december. 21.
Eleme: a tűz Stabilitása: vátolzó Bolygója: a Jupiter Polaritása: pozitív

Feldobja a hangulatunkat, hogy a nyakunkon van a karácsony, ráadásul a hátvége nagyjából úgy alakul, ahogy elterveztük. Most mindenből lesz egy kicsi. Várnak ránk megoldandó feladatok, családi ügyek rendezése, szerelem, romantika, odaadás. Összességében nagyon sok mosoly, és elégedettség fogja jellemezni a következő két napot. Ha van párunk, akkor nyugalomra számíthatunk, és arra, hogy végre teljesül egy régi álmunk. Szingliként ne mondjunk nemet egy randira se, mert az igazi már közel van.

nov.22. — dec.21.

Nyilas

Bak

december. 22. — január. 19.
Eleme: a föld Stabilitása: kardinális Bolygója: a Szaturnusz Polaritása: negatív

Kicsit nyűgösek lehetünk a hétvégén. Ennek oka egyrészről az, hogy elfáradtunk a héten, másrészről pedig az egész éves hajtás utáni kimerültség is most jelentkezik. Jó hír, hogy lassan itt a pihenés ideje, és a sors mindenért kárpótolni fog minket. Ha azt reméljük, hogy most végre több időt tölthetünk csendben, vagy foglalkozhatunk a saját lelkünkkel, akkor jobb, ha tudjuk, hogy néhány apró dolgot meg kell oldanunk a hétvégén. Emiatt legfeljebb vasárnap pihenhetünk. A gondolatainkat ne korlátozzuk a mostra, hanem nyugodtan elmélkedünk a terveinken, amiket 2015-ben szeretnénk megvalósítani.

dec.22. — jan.19.

Bak

Vízöntő

január. 20. — február. 18.
Eleme: a levegő Stabilitása: szilárd Bolygója: a Uránusz Polaritása: pozitív

Új, nem várt élethelyzetekben találjuk magunkat a hétvégén. Ugyanakkor lendületesek leszünk, és élvezzük, hogy meg kell oldanunk néhány feladatot, valamint annak is örülünk, hogy nyüzsgés vesz körül minket. A kihívások feltöltenek energiával. Emellett találkozhatunk néhány érdekes emberrel, akik információkkal látnak el minket. Végre fény derülhet arra, hogy a furcsa, vagy a nem szokványos emberi külsők valójában remek lelkeket takarnak, és valakiben több lakózik, mint az először gondoltuk.

jan.20. — feb.18

Vízöntő

Halak

február. 20. — március. 18.
Eleme: a víz Stabilitása: vátolzó Bolygója: a Neptunusz Polaritása: negatív

A következő két napban csak az emberi kapcsolataink építésére, és javítására koncentráljunk, mert ez most a legfontosabb. Ha tehetjük, akkor segítsünk a rászorulóknak, és nyújtsunk támaszt a bajban! Azokat a kapcsolatainkat háttérbe tolhatjuk, amelyek stabilak, és kiegyensúlyozottak. Most azokkal az emberekkel foglalkozzunk, akikkel régen beszéltünk, vagy összevitatkoztunk. A hétvégén sokan szeretnének a társaságunkban lenni, és a közös emlékeket sem szabad elhanyagolni. Foglalkozzunk azokkal, akikre mostanában kevés időnk jutott!

feb.20. — már.18.

Halak

Keresés a Mihir.ro oldalon: Bezárás