Horoszkóp

2023. jún 03

Kos

március. 21. - április. 19.
Eleme: a tűz Stabilitása: kardinális Bolygója: a Mars Polaritása: pozitív

Minden erejével a béke fenntartására törekedjen, hogy elkerülje a sértődéseket a környezetében. Ingerültsége miatt könnyen eljárhat a szája és azután főhet a feje, hogyan engesztelje ki a megbántottak népes táborát. A gondot az okozza, hogy nagyon gyors a következtetések levonásában, és előbb beszél, és csak utána gondolkodik. Sokkal jobb lenne, ha fordítva tenné.

már.21. — ápr.19.

Kos

Bika

április. 20. — május. 20.
Eleme: a föld Stabilitása: szilárd Bolygója: a Vénusz Polaritása: negatív

Mindenáron kockáztatni szeretne, de az égiek most nem támogatják, azt hogy akár egy forintot is befektessen. Legjobb lenne, ha a pénzügyi térén egy lépést sem tenne, és maximum gondolatban kockáztatna. Minden erejét össze kell szednie, hogy ellent tudjon állni a csábító kísértésnek. Felejtse el az egész ötletét, ha nem akarja, hogy a hiszékenysége miatt veszteség érje.

ápr.20. — máj.20.

Bika

Ikrek

május. 21. — június. 21.
Eleme: a levegő Stabilitása: változó Bolygója: a Merkúr Polaritása: pozitív

A szokásosnál visszafogottabb, pedig nem ártana, ha bátrabban kezdeményezne. Ebben a szituációban valahogy szinte leblokkol, a torkában dobog a szíve, remeg a lába és néha úgy érzi, egy szót sem tud szólni. Holott nem egy szótlan vagy szorongó típus, de most valahogy inába száll a bátorsága. Valójában túl nagy a tét és még véletlenül sem szeretne hibázni.

máj.21. — jún.21.

Ikrek

Rák

június. 22. — július. 22.
Eleme: a víz Stabilitása: kardinális Bolygója: a Hold Polaritása: negatív

Remek üzleti lehetőség van kilátásban, ne tétovázzon, ragadja meg a kínálkozó alkalmat. A késlekedés komoly anyagi veszteséggel járna, és később csak bánná a bizonytalankodását. Senkire ne hallgasson ebben az esetben csak a megérzéseire, azokban nem fog csalatkozni. Legjobb volna, ha senkinek nem mondaná el a tervét, nehogy merő „jóindulatból” befolyásolják.

jún.22. — júl.22.

Rák

Oroszlán

július. 23. - augusztus. 22.
Eleme: a tűz Stabilitása: szilárd Bolygója: a Nap Polaritása: pozitív

A szerelem hol mennyország, hol pokol és most ebben a kettősségben szenved. Szeretné a kapcsolatának csak a jó és kellemes oldalát élvezni, de ez a viszony ehhez túlságosan szenvedélyes és szélsőséges. Nagyon jól érezte már az elején, hogy nem kellene belemennie, de túlságosan nagy volt a csábítás. Szinte az ereje is elhagyja már, de nem azért Oroszlán jegyű, hogy veszítsen.

júl.23. — aug.22.

Oroszlán

Szűz

augusztus. 23. — szeptember. 22.
Eleme: a föld Stabilitása: változó Bolygója: a Merkúr Polaritása: negatív

Eljött a nagy változtatás ideje, és ha eddig nem tette, akkor szánja rá magát. Amennyiben a pénztárcája engedi, akkor utazzon el az ünnepekre és hagyja, hogy kényeztessék. Pár nap teljes kikapcsolódás felér egy tökéletes regenerálódással. A rengeteg teendője és az azzal járó stressz kimeríthette az energia tartalékait. Nem ártana, ha feltöltené az energiaraktárait.

aug.23. — szep.22.

Szűz

Mérleg

szeptember. 23. — október. 22.
Eleme: a levegő Stabilitása: kardinális Bolygója: a Vénusz Polaritása: pozitív

Egészen jól viseli az ünnepi készülődéssel járó nehézségeket, és még az sem okoz túlzottan nagy megerőltetést, hogy a villámhárító szerepét kell betöltenie a szerettei között. A villámok cikáznak a feje fölött, de olyan ügyesen forgatja a szavakat, hogy a kezdődő vihar hamar lecsendesül. Komolyan elgondolkodhatna azon, hogy nem kellene e egy új állást vállalnia: a békítőt.

szep.23. — okt.22.

Mérleg

Skorpió

október. 23. — november. 21.
Eleme: a víz Stabilitása: szilárd Bolygója: a Plútó és a Mars Polaritása: negatív

Annyira feltornyosulnak a teendői, hogy úgy érzi, hogy a legszívesebben kifutna a világból, de ezt természetesen nem teheti meg. Így ez a gondolata megmarad ötletszinten. Szerencsére a szorgalma nem lankad, így ha minden feladatát ügyesen beosztja, akkor nagy az esélye rá, hogy időbe végezhessen is vele. Még egy kis kitartás kell, mozgósítsa az energia tartalékait.

okt.23. — nov.21.

Skorpió

Nyilas

november. 22. — december. 21.
Eleme: a tűz Stabilitása: vátolzó Bolygója: a Jupiter Polaritása: pozitív

Érzelmi téren az a mondás jellemzi, hogy: hol van már a tavalyi hó. Nem régen még egyértelműen az érzelmi zűrzavar és a döntésképtelenség jellemezte, mára mind ez már a múlté. Nem egy könnyen hozta meg a végleges döntést, természetesen voltak nehéz órái, de ami még tegnap fájt, az ma már csak emlék. A Nyilas jegyű emberek igazi vadászok, így most könnyedén új útra lép.

nov.22. — dec.21.

Nyilas

Bak

december. 22. — január. 19.
Eleme: a föld Stabilitása: kardinális Bolygója: a Szaturnusz Polaritása: negatív

A legjobb, amit csak tehet, ha bizonyos dolgokon már nem is csodálkozik, és főleg nem idegeskedik. Hiába szeretne más megoldást alkalmazni, ha a környezete érthetetlenül áll a kérése előtt, sőt ha teheti, csak akadályokat gördít az útjába. Ötletei süket fülekre találnak, ezért ne erőltesse azokat, de semmiképpen se adja fel. Nincs még elveszve semmi csomagolja át és úgy adja elő.

dec.22. — jan.19.

Bak

Vízöntő

január. 20. — február. 18.
Eleme: a levegő Stabilitása: szilárd Bolygója: a Uránusz Polaritása: pozitív

Az egyedülálló Vízöntők, ha nem szeretnék az ünnepeket magányosan tölteni, akkor még nem késtek le semmiről. Próbáljanak társaságot szervezni maguk köré, a barátaikból. Nagyon hangulatos és meghitt estét tudnak eltölteni egy nagyobb társaságban is. Ne féljen kezdeményezni és ne tartson a visszautasítástól sem, mert sohasem lehet tudni, hogy a sors mit miért tesz velünk.

jan.20. — feb.18

Vízöntő

Halak

február. 20. — március. 18.
Eleme: a víz Stabilitása: vátolzó Bolygója: a Neptunusz Polaritása: negatív

Igenis van igaz szerelem, ne higgyen azoknak, akik az ellenkezőjéről akarják mindenáron meggyőzni. Igaz, hogy sajnos nem mindenki találkozik vele az élete során, vagy ha igen akkor is elmegy mellette. Van, aki nem meri felvállalni, mert a kockázatot, ami vele jár, túl nagynak tartja. De azok a szerencsések, akik találkoznak vele és megküzdenek érte, azok mégis jól járnak.

feb.20. — már.18.

Halak

Keresés a Mihir.ro oldalon: Bezárás