Január 14-én, szombaton a „Feel Good” Sportegyesület és a Gondűző Szálloda negyedik alkalommal szervezi meg hagyományos évkezdő közös futását.

A mindenki számára nyitott szaladás célja nem a verseny, hanem hogy minél többen sportosan és egészségesen indítsák az új évet, vidám és motiváló közösségben.

A már hagyományosnak számító évnyitó szaladásra jellemzően az év első szombatján szokott sor kerülni, de idén a korábbi kemény hideg és egészségügyi megfontolások miatt egy hetet csúsztattak a dátumon.

Január 14-ére, szombatra viszont jelentős felmelegedést jósolnak, 0 fok körüli hőmérséklettel, így mindenki bátran csatlakozhat a futáshoz.

Amely ismét a Gondűző Szállodából indul és oda is érkezik meg. 11 órától kezdődik az ingyenes iratkozás, 11.45-től közös bemelegítésen készülnek majd fel a szaladók, hogy 12 órakor elindulhasson a csapat.

Laza tempójú, hangsúlyozottan nem verseny jellegű futásról lesz szó, amelynek útvonala a következő: Gondűző Szálloda - Rózsa utca - Nagyoldal - Mondó hegy (Patakfalvi kilátó) - Nagyoldal - Rózsa utca - Iskola utca - Gondűző Szálloda.

A szaladók 8 és 10 kilométeres távok között választhatnak majd, kedvük és erőnlétük függvényében.

A visszaérkező, éhes-szomjas futókat a Gondűző ismét megvendégeli teával, kávéval, gyümölcsökkel, ahol a finomságok mellett lehet majd átbeszélni az átélt havas élményeket és az idei futóterveket is.

Az iratkozás és az egész esemény ingyenes, így mindenkit sok szeretettel várnak az évindító közös szaladásra.

További információk: Feel Good Sportegyesület, Ilyés Lóránd, tel: 0747–454 236, e-mail: ilyeslorand.feelgood@gmail.com. Gondűző Szálloda, tel: 0266–218 372.