94 panorámás telekre 94 lakóház építését tervezi a Zöld Liget kft. Minőségi lakhelyet szeretnének nyújtani a leendő vevők számára, egy kellemes, csendes, kertvárosias hangulatú parkban, jól megközelíthető, kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken.

96 és 119 négyzetméteres házakat építenek, kényelmes terasszal.
Az otthonok közvetlen közelében, azaz a zárt lakópark területén zöldövezetek, játszóterek, üzletek, vendéglátóhelyek, kozmetikai szalonok is helyet kapnak.

A telek házzal vagy ház nélkül is megvásárolható.

Most betekintést kapunk a 119 m2-es tervezett lakásról, ahol egy általunk elképzelt berendezéssel fogjuk megismerni a belső formákat.


A lakóparki lakás bemutató videója

A ház egy majdnem 4 nm-es tágas előtérrel rendelkezik, ahol a hazaérkezők kényelmesen levehetik az utcai ruházatukat és betehetik az itt levő beépített szekrénybe.

Tovább haladva az ebédlővel egybeépített nappaliba érkezünk, ennek alapterületet több, mint 25 négyzetméter. A magas, galériás mennyezetbe épített tetőtéri ablakok teszik lehetővé, hogy minél több természetes fény szűrődjön be a tágas térbe. Jobbra haladva nyílik a több, mint 8 nm-es konyha, ahol a háziasszonyok örömére egy nagy befogadóképességű kamra is helyet kap.
A 18 négyzetméteres terasz is tágasra és kényelmesre van tervezve hogy szép időben akár egy szabadtéri étkezésre is alkalmas legyen.

A több, mint 6 négyzetméteres nagyobbik fürdőszoba dupla mosdóval, WC csésze, igény szerint fürdőkáddal vagy zuhanyzófülkével is berendezhető. A mosógép és szárítógép is ebben a helységben kapott helyet. A kisebbik fürdőszoba mérete 2 és fél négyzetméter.

 Egy 6 és fél négyzetméteres tágas folyosóról nyílik a 3 hálószoba, melyek egyenként 12 nm-esek. Igény szerint berendezhető gardrob szekrénnyel, franciaággyal, de szolgálhatnak gyerekszobaként, esetleg dolgozószobaként is.

„Célunk, hogy egy esztétikus, modern otthont teremtsünk a Zöld Liget lakópark lakói számára, ahol a gyönyörű, új otthon szerves része a kert és az általa nyújtott aktív szórakozási lehetőségek”

A részletes műszaki tartalom és referencialista, illetve látványtervek megismerésére Székelyudvarhelyen, az Eötvös József utca 26. szám alatt található Új Ház Centrumban nyílik lehetőség. Időpontegyeztetés a bemutató videó végén feltűntetett elérhetőségeken lehetséges.