Nyolcadik alkalommal rendezik meg Székelyudvarhelyen az Esküvő Expót, melynek ezúttal is a Rákóczi Center ad otthont.

Kusztura Szabolcs szervező szerint joggal nevezhetjük Erdély legnagyobb esküvő expójának az eseményt. 1800 négyzetméteren 100 kiállító várja a házasodni vágyókat, de nem csak: azoknak is ajánlott kicsit bámészkodni, nosztalgiázni a káprázatos, minden igényt kielégítő felhozatal között, akik már rég kimondták a boldogító igent.

Az esemény szombaton 11-kor nyitja kapuit, de az izgalmak csak délután következnek: 15 órától főzőshow a Főnix konyha jóvoltából, négytől pedig következnek a menyasszonyi ruha-, smink-, frizura-, tánc- és egyéb látványos bemutatók, melyeket vasárnap délután is felsorakoztatnak.

Kusztura Szabolcs és Égei Csilla szervezők hangsúlyozták: minden szolgáltatásból több ajánlat is várja a fiatalokat, akik így kedvükre válogathatnak a stílusuknak, ízlésüknek leginkább megfelelő kellékek, szolgáltatások közül.

Az ajánlatok skálája igen széles, a legény/leánybúcsútól a nászútig tulajdonképpen mindent felölel, s ahogy a szervezők fogalmaztak, az új év új trendeket is hozott, melyeket – a régebbiekkel együtt – látványos hang- és fénytechnika kíséretében mutatnak be a kiállítók.

Mindezt szombaton 11-től 19 óráig, vasárnap pedig 11-18 óra között.