Az ötödik fordulót rendezik a hétévégén a hazai női kézilabda másodosztályban, a C csoportban érdekelt Székelyudvarhelyi Női Kézilabdaklub pénteken 17 órakor a Dacia Mioveni együttesét fogadja. A belépés ingyenes.

A hazai női kézilabda másodosztály C csoportjának ötödik fordulóját rendezik a hétvégén, a Székelyudvarhelyi NKK a bajnokságban jelenleg 100 százalékos és éllovas CS Dacia Mioveni 2012 együttesét látja vendégül a városi sportcsarnokban pénteken délután.

Mester Zsolt tanítványai négy forduló után a bajnoki tabella ötödik helyét foglalják el, három idegenbeli vereséggel és egy hazai győzelemmel.

A lányaink legutóbb közel egy hónappal ezelőtt, szeptember 14-én játszottak saját közönségük előtt, a Bányai János Műszaki Szakközépiskola sporttermében rendezett mérkőzésen 35–27-re győztek a bajnokságban egyelőre pont nélküli CSU Târgoviște ellen.

Ezt követően két idegenbeli mérkőzés várt a lányokra, a CSM Tg. Jiu otthonában 26–21-re, a Național Rm. Vâlcea pályáján pedig 24–19-re kikapott az SZNKK.

A pénteken 17 órakor kezdődő találkozóra ingyenes a belépés.

 

Az ifik is játszanak.

Zsúfolt napokon vannak túl az ifik is, október 2-6 között Brassóban rendezték meg a Tehetség programot, melyen udvarhelyi és zetelaki korosztályos lányok vettek részt: Cramba Paula, Sebők Harmat, Sándor Klementina, Udrescu Cleopatra, Szabó Andrea, Vass Ágnes, Kalapács Kincső, illetve Gagyi Erika és Sándor Aliz edzők. A torna után Cramba Paula kapott meghívott a bővített válogatott keretbe.

A hétvégén a fiatalok is pályára lépnek, szombaton 12 órától az ifi 2-es csapat Ludason lép pályára HC Arsenal Tăureni ellen, az ifi 3-as csapat pedig vasárnap 12 órától a Bányai János Műszaki Szakközépiskola látja vendégül a Brassói Dinamo csapatát.