Az új idény első hazai mérkőzését játssza szombaton az SZNKK a CSU Târgoviște ellen. A találkozót a Bányai János iskola sporttermében rendezik. A találkozóra ingyenes a belépés.

Idegenbeli vereséggel kezdte a másodosztályú női kézilabda-bajnokságot a Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub, a C csoport nyitófordulójában. A saját nevelésű fiatal játékosokra alapozó udvarhelyi csapat a feljutásra törekvő, tapasztalt, rutinos játékosokkal teletűzdelt Prahova Ploiești otthonában lépett pályára.

„Annak ellenére, hogy betegség miatt foghíjas csapattal, kilenc játékossal utaztunk el a mérkőzésre, kiélezett első félidőt játszottunk (a 24. percben vezettünk is), melyben a lányok a taktikai elképzelésnek megfelelően játszottak. A második félidőben is rendre sikerült helyzeteket kialakítani, melyeket kevésbé sikerült gólra váltani, hibáinkat pedig rendre büntette az ellenfél. Összességében a gólkülönbség ellenére a lehetőségeinkhez mérten elégedett vagyok a mutatott játékkal”

– értékelt Mester Zsolt vezetőedző.

Első hazai meccs

Szombaton, szeptember 14-én hazai pályán is bemutatkozik a mostani idényben az SZNKK. Ellenfele a CSU Târgoviște lesz, amely az első fordulóban hazai pályán 27–16-ra kikapott a CSM Tg. Jiu csapatától. Mivel a mérkőzés idejére a városi sportcsarnok a táncháztalálkozó miatt le van foglalva és a târgoviștei csapattal nem sikerült egy másik időpontban kiegyezni, a mérkőzést 11 órától a Bányai János Műszaki Szakközépiskola sporttermében játsszák le. A belépés díjtalan.

Szurkolói és támogatói kártyák

A bajnoki idény további hazai mérkőzéseire 5 lej lesz a belépő. Azok számára, akik támogatni szeretnék az udvarhelyi a klub vezetősége szurkolói és támogatói kártyák kibocsátását tervezi.

A szurkolói kártya a bérletnek felel meg, megvásárlójának „Hozd el a barátod is!” mottóval minden hazai mérkőzésre két személy számára biztosít belépést.
A támogatói kártya az SZNKK mecénásai számára készül, tulajdonosai tetszés szerinti összeggel támogathatják a klubot és a szurkolói kártyákhoz hasonlóan két személy számára biztosítják a belépést a hazai mérkőzésekre.

A szurkolói és támogatói kártyákat az office@sznkk.ro e-mail címen lehet igényelni vagy mérkőzések előtt a helyszínen e célra felállított SZNKK-standoknál. Bővebb információt a 0746–598 873-as telefonszámon lehet igényelni.