A hétvégén indul kézilabda-pontvadászat az utánpótlás-csapatok számára, a Székelyudvarhelyi ISK-nál két lánycsapat is érdekelt a bajnoki pontgyűjtésben.

Szombaton megkezdődnek az ifjúsági bajnokságok alapszakaszai. A Székelyudvarhelyi ISK ifi 2-es korosztálya a G-jelű, hétcsapatos csoportban kezdi meg a küzdelmet, ellenfelei a Fogarasi ISK, a Fogarasi CSM, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi, a Mezőtóháti Arsenal, a Marosvásárhelyi Pegasus és a Medgyesi ISK. Sándor Aliz és Mester Zsolt tanítványai szombaton délelőtt 11 órától a városi sportcsarnokban fogadják a Fogarasi ISK együttesét.

Az ifi 3-as korosztályú lánycsapat az F csoportban érdekelt, ahol összesen 11 együttes harcol a bajnoki pontokért: Nagyszebeni ISK, Segesvári ISK, Brassói Dinamo, Sepsiszentgyörgyi ISK, Csíkszeredai VSK, Fogarasi CSM, Vidombáki Sporting, CSM Korona, Brassói Kids és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes líceum csapata. A zömében zetelaki játékosokat felvonultató ifi 3-as csapatot Gagyi Erika és Sándor Aliz edzők készítik fel. Az első mérkőzést vasárnap délután 3 órától játsszák Vidombákon.